In vizita la viitoarea resedinta a lui Barack Obama

Presedintele Statelor Unite isi va termina in februarie anul viitor mandatul la Casa Alba. Cutuma spune ca fosti presedinti sa plece din Washington, dar obama si familia au decis sa mai ramana pentru catva ani in Capitala, datorita fetelor care trebuie sa-ti termine studiile. Parinti, Obama si sotia sa au decis ca fetele au nevoie de mediul normal al familiei si ca este bine sa le ramana alaturi pana ce vor termina colegiul si facultatea, considerand ca mutarea in alt oras si in alt stat este prea stresanta pentru ele.

In consecinta familia Obama a inchiriat o locuinta, in Washington, cartierul Kalorama D.C. Imobilul este proprietatea lui Joe Lockhart, care a functionat ca secretar de presa la Casa Alba in mandatul lui Bill Clinton.

Te-ar putea interesa si Uma Thurman si casa ei, o sursa de idei pentru casa ta

Casa a fost construita in 1928, are noua dormitoare si opt bai. Casa a fost vanduta in 2014, pentru mai mult de 5 milioane de dolari.

“Vom mai sta in D.C., pana termina Sasha studiile. Transferarea la mijlocul liceului este destul de dura si nu este cazul sa treaca prin aceasta experienta”.

In imaginile de mai jos sunt detalii din aceasta casa asa cum aratau ele la momentul in care casa a fost pe piata pentru vanzare. Intre timp o parte din amenajarile interioare au fost schimbate, dar chiar si asa se poate vedea cum arata casa unui fost presedinte.

Citeste si: 20 idei pentru amenajarea sufrageriei

obama (3)

obama (15)

obama (14)

obama (13)

obama (1)

obama (12)

obama (5)

obama (4)

obama (11)

obama (7)

obama (6)

obama (8)

obama (10)

obama (9)

 

Sursa foto: cnn.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.